سوپ مرغ و سبزیجات
15 اردیبهشت 1397 0 195

سوپ مرغ و سبزیجات

·     2 قاشق چایخوری روغن کانولا

·    350 گرم ران بدون پوست و استخوان مرغ قطعه قطعه شده

·    یک و نیم پیمانه پیاز خرد شده (1عدد بزرگ)

·     یک و نیم پیمانه فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز خرد شده

·     یک و نیم پیمانه نخود سبز

·     4 حبه سیر ریز شده

·     1 قاشق غذاخوری پودر چیلی

·     یک و نیم پیمانه زیره آسیاب شده

·     6 پیمانه آب مرغ کم نمک

·    2 عدد فلفل پوبلانو

 

 

طرز تهیه:

برای درست کردن فلفل:

سینی فر را در فاصله‌ی 15 سانتی متری از منبع حرارت قرار دهید. برویلر را گرم کنید. ظرف برویلر را با فویل بپوشانید. فلفل‌ها را برویل کنید و پس از 8 تا 12 دقیقه وقتی یک طرف آنها سیاه شد آنها را برگردانید. سپس آنها را در یک کیسه‌ی کاغذی گذاشته تا عرق کند تا پس از 10 دقیقه پوست فلفل جدا شود. وقتی فلفل‌ها خنک شدند، آنها را پوست کنده هسته‌هایشان را در بیاورید و خردشان کنید و کنار بگذارید. در همین حال، روغن را بر روی شعله‌ی متوسط در یک قابلمه‌ی بزرگ سوپ داغ کنید. مرغ را اضافه کنید و بمدت 3 تا 5 دقیقه این ور آن ور کنید تا کمی قهوه‌ای شود. مرغ را در یک بشقاب گذاشته و کنار بگذارید. شعله را روی متوسط بگذارید و پیاز، فلفل دلمه‌ای، نخود سبز و سیر را به آن اضافه کنید. مجموع اینها را بمدت 5 تا 7 دقیقه بپزید و هم بزنید تا نرم شوند. سپس پودر چیلی و زیره را اضافه کنید و بمدت 30 ثانیه هم بزنید تا عطر آن در آید. حالا آب مرغ، لوبیا، ‌گوجه فرنگی و فلفل پوبلانوی خرد شده را اضافه کنید بگذارید تا جوش بیاید. شعله را کم کرده تا بمدت 15 دقیقه آرام آرام بپزد. در این حین چند وقت یکبار آنرا هم بزنید تا سبزیجات نرم شود. حالا مرغ و اسفناج و ذرت را اضافه کنید، حرارت را بالا برده و بگذارید تا 15 دقیقه بپزد تا طعم‌های آن با هم ترکیب شود. موقع سرو کردن بر روی هر پرس یک قاشق غذاخوری گشنیز و آبلیموی تازه اضافه کنید. در کنار هر کاسه یک حلقه لیموی تازه قرار دهید.

نظرات کاربران
کاربر گرامی شما اولین فردی باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید