ساندویچ سبزیجات ایتالیایی
15 اردیبهشت 1397 0 89

ساندویچ سبزیجات ایتالیایی

این ساندویچ هم برای ناهار و هم برای شام مناسب است. چنانچه می‌خواهید این ساندویچ را برای پیک نیک درست کنید، مواد لازم را جداگانه آماده کنید و نگهدارید و درست قبل از ناهار یا شام آنرا درست کنید تا نان ساندویچ آب نیندازد. این ساندویچ را با گوجه و خیار سرو کنید.

مواد لازم:

· 4/1 پیمانه پیاز قرمز حلقه حلقه شده و نازک (حلقه‌ها را از هم در بیاورید)

· 400 گرم برگ‌ آرتیشو (کنگر فرنگی) شسته شده و خرد شده

· 1 عدد گوجه فرنگی متوسط نگینی و بدون هسته

·  2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

· 1 قاسق غذاخوری روغن زیتون فرابکر

· 1 قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده

· 1 عدد باگت 40 تا 50 سانتی (ترجیحا گندم کامل)

· 2 ورقه پنیر پرولون (نوعی پنیر همه منظوره ایتالیایی)  نصف شده

· 2 پیمانه کاهوی تکه تکه شده

· 4/1 پیمانه پپرونی ورقه ورقه شده (اختیاری)

طرز تهیه:

1. حلقه‌های پیاز را در یک کاسه کوچک قرار دهید و آب سرد روی آن بریزید تا روی آنرا بپوشاند. آنرا کنار بگذارید تا دیگر مواد لازم را آماده کنید.

2. آرتیشو، گوجه فرنگی، سرکه، روغن و مرزنگوش را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. باگت را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر کدام را یک برش عرضی دهید و نیمی از خمیر نرم وسط آنرا در بیاورید. پیازها را آب بکشید و بگذارید تا خشک شود.

3. برای آماده کردن ساندویچ‌ها، پنیر پرولون را در کف باگت­ها بگذارید. میکس آرتیشو را روی آن بگذارید و روی آنرا با پیاز و کاهو و پپرونی پر کنید. دست آخر نیمه‌ی دیگر باگت را گذاشته ساندویچ را ببندید. بلافاصله سرو کنید.

نظرات کاربران
کاربر گرامی شما اولین فردی باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید